Yalınca İlkokulu
YALINCA MAH. YALINCA KÜME EVLERİ TEKMAN YALINCA ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 56 TEKMAN / ERZURUM
04425612007

VİZYON

İnanıyoruz ki; Biz okulumuzun başarısını arttırmak için işbirliği yapan, sorumluluk alan, verimli çalışan bir ekibiz. Biz güler yüzlü, yetenekli,enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Öğrenciler de bizim kadar doğru karar verebilirler, bilimsel ve laik olmak, çağdaş olmanın gereğidir. Akılcı, bilimci, çağdaş ve özgür gençler yaratıcılıklarıyla Yarının Türkiye´sini kuracaklardır.

MİSYON

Normal Öğretim

Sobalı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine uzaklığı 27 km dir. İl merkezi uzaklığı yaz aylarında yaklaşık 70 km, kış aylarında ise yaklaşık 185 km dir.

Köy